آرشیو مهر ماه 1403

خريد و فروش انواع قهوه ساز , اسپرسو ساز , ميكس قهوه , دانه قهوه , بلندر و مخلوط كن به صورت آنلاين در فروشگاه اينترنتي تجهيزات كافي شاپ قهوه دات كام

ترازو اسکیل قهوه Black Mirror برای اسپرسو ساز صنعتی

ترازو اسکیل قهوه تایم مور
مدل جدید ترازوی باریستا این برند، دارای دکمه‌هایی است که در کنار آن قرار گرفته‌اند، که باعث می شود سطح بیشتری برای اجسام بزرگ‌تر فراهم شود. هرچند در این مدل اسکیل قهوه تایم مور دکمه‌ها لمسی نیستند اما به دلیل طراحی زیبا، حسی مانند لمسی بودن را القا می کنند. در سمت راست آن دکمه روشن و خاموش، صفر کردن وزن و درگاه شارژ کردن باتری‌ و در قسمت چپ آن، دکمه‌های Flowrate و زمان‌بندی قرار گرفته است.
این مدل از ترازو اسکیل قهوه تایم مور، دارای ویژگی منحصر به فردی در نمایشگر زاویه دار خود است که آن را از سایر ترازو های باریستا موجود در بازار متمایز می کند. این ویژگی استفاده از یک قاب نمایش بزرگتر و زاویه دار است که مشاهده راحت تر نمایشگر را فراهم می کند و این یک مزیت قابل توجه است. نمایشگر LED روشن و خوانا است و اطلاعات وزن را به وضوح و در زوایای مختلف نمایش می‌دهد. افزون بر این، برخلاف نسل قبلی خود که بیشتر از پلاستیک تشکیل شده بود، Black Mirror Nano به اجزای فلزی مجهز شده است که یک پیشرفت قابل توجهی است که هزینه آن را توجیه می کند.
ترازو اسکیل قهوه تایم مور Black Mirror Nano به طور ویژه برای تهیه قهوه اسپرسو طراحی شده است و آن را فشرده تر و همه کاره تر می کند. اندازه آن فقط ۱۰ x 11.5 x 2 سانتی متر است، که کاملا به راحتی در زیر پرتافیلتر و روی سینی چکه‌گیر دستگاه اسپرسو قرار می‌گیرد. همچنین دارای وزن فوق العاده سبک ۲۳۰ گرمی است. طراحی این ترازو بسیار جمع و جور و سبک است، که آن را برای استفاده در خانه یا حمل در سفر بسیار مناسب می‌کند.
تایمور به دلیل آسیاب های باکیفیت خود مانند Chestnut C2، Slim Plus و آسیاب قهوه دستی تایم مور مدل C3s-green تازه راه اندازی شده، شهرت زیادی در صنعت قهوه ایجاد کرده است. این برند به دلیل تعهد خود به هنر دم کردن قهوه مشهور است. که از طریق طیف متنوعی از ترازو اسکیل های قهوه مجهز به ویژگی های منحصر به فرد برای پاسخگویی به ترجیحات مختلف قهوه، صرف نظر از تخصص فرد، مشهود است.
source: ترازو اسکیل قهوه Black Mirror برای اسپرسو ساز صنعتی
۰ ۰

ساخت کافی بار خانگی کوچک

کافه بار خانگی
پیچر شیر یا پیچر قهوه ظرفی تخصصی است که در فرآیند ایجاد کف شیر و فوم دار کردن شیر برای قهوه ‌های مبتنی بر شیر مانند لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، … استفاده می‌ شود. پیچر معمولا از فولاد ضد زنگ ساخته می شود. این پارچ ها با دهانه باریک و دسته ای راحت طراحی شده اند که برای ریختن شیر با دقت، مناسب هستند. دهانه باریک امکان ریختن کنترل شده شیر را فراهم می کند. که برای ایجاد طرح های لاته آرت روی سطح نوشیدنی ها ضروری است.
این وسیله در اندازه های مختلفی وجود دارند که اندازه ای که انتخاب می کنید به نیازهای خاص شما و حجم شیری که معمولاً برای نوشیدنی خود استفاده می کنید بستگی دارد. تمپر قهوه ابزاری است که در فرآیند تهیه اسپرسو برای فشرده سازی کامل و نهایی ذرات قهوه در سبد پرتافیلتر استفاده می شود. تمپینگ قهوه یک مرحله ضروری در تهیه اسپرسو است. زیرا به آب اجازه می دهد به طور یکنواخت به داخل قهوه های آسیاب شده نفوذ کند و در نتیجه استخراج یکنواخت و طعم غنی تری ایجاد می کند.
تمپر معمولا از یک دسته و یک پایه صاف تشکیل شده است و در اندازه‌ ها و جنس بدنه مختلفی مانند فولاد ضد زنگ، آلومینیوم، چوب یا پلاستیک تولید می شوند. که بسته به ترجیح شخصی و نوع دستگاه اسپرسوساز، تمپر مورد استفاده قرار می گیرد. تمپر مت قهوه، وسیله ای محکم و مطمئن است، برای قرار گرفتن تمپر و لولر قهوه. همچنین برای انجام مرحله تمپینگ، پرتافیلتر بر روی آن قرار می گیرد. تمپرمت معمولا از پلاستیک مقاوم یا مواد سیلیکونی ساخته شده می شود.
تا سطحی پایدار و غیر لغزنده برای فشرده سازی قهوه فراهم می‌ کند. افزون بر این از آسیب دیدن سطوح پیشخوان یا سطوح دستگاه اسپرسوساز هم نیز جلوگیری می کند. به طور کلی، مت بار قهوه یک وسیله جانبی کاربردی برای باریستاها و علاقه مندان به اسپرسوی خانگی است که خواهان محافظت، پایداری و پاکیزگی در طول فرآیند تهیه قهوه هستند. نیدل وسیله ای است که توسط باریستاها و علاقه مندان به اسپرسو خانگی برای توزیع یکنواخت تفاله قهوه در سبد پرتافیلتر قبل از لولر، استفاده می شود.
توزیع نابرابر می‌تواند منجر به چنلینگ در قهوه شود، چنلینگ یعنی، آب مسیرهایی با کمترین مقاومت را پیدا می‌ کند که منجر به استخراج نابرابر می‌ شود و در نهایت بر طعم شات اسپرسو تأثیر منفی می ‌گذارد. لوازم نظافتی مانند برس برای آسیاب خود، قرص های تمیزکننده دستگاه اسپرسوساز خود (اگر دارید)، پارچه های میکروفیبر، … را برای تمیز کردن بار و دستگاه تان فراموش نکنید. یک کافه بار تمیز بهترین طعم قهوه را تضمین می کند.
source: ساخت کافی بار خانگی کوچک
۰ ۰

قیمت شیکر کوکتل استیل

قیمت شیکر
شیکر باریستا ابزاری ضروری برای تهیه نوشیدنی‌های قهوه‌ای سرد با بافتی نرم و کف‌دار است. با مخلوط کردن سریع و یکنواخت مواد با استفاده از شیکر ست بار سرد، به باریستا کمک می‌کند تا نوشیدنی‌هایی با طعم بی‌نظیر و ظاهر حرفه‌ای ارائه دهد. تکان دادن انواع نوشیدنی در شیکر قهوه باعث می‌شود که طعم‌ها به خوبی با هم مخلوط شوند و عطر و مزه خوراکی ها بیشتر نمایان شود. 
همچنین استفاده از شیکر قهوه به باریستا کمک می‌کند تا نوشیدنی‌های سرد را به سرعت آماده کند. این امر به خصوص در ساعات پرکار کافی‌شاپ‌ها که مشتریان زیادی منتظر سرو نوشیدنی‌های خود هستند، بسیار مفید است. برای استفاده از کوکتل شیکر به‌صورت حرفه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا مواد مورد نیاز برای کوکتل خود را انتخاب کنید. معمولاً شامل نوشیدنی‌های پایه مانند شربت‌ها، آب‌میوه، یخ و افزودنی‌های مختلف است. شیکر قهوه را با یخ پر کنید. مقدار یخ باید به حدی باشد که فضای کافی برای مخلوط کردن مواد باقی بماند. سپس مواد مورد نظر را به شیکر اضافه کنید. این مواد می‌توانند شامل الکل، آب‌میوه یا شربت‌ها باشند.
اگر از مدل بوستون استفاده می‌کنید (که دو تکه دارد)، لیوان شیشه‌ای یا فلزی را روی قسمت فلزی قرار داده و آن را محکم فشار دهید. اگر از مدل سه‌ تکه استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که درب آن به درستی بسته شده باشد. با دو دست آن را محکم بگیرید، یکی بر روی درب و دیگری بر روی بدنه، و به مدت 10-15 ثانیه با حرکات قوی و سریع آن را تکان دهید. 
بهتر است شیکر قهوه را در زاویه‌ای به سمت پایین نگه دارید تا جریان مایعات به‌خوبی مخلوط شود. پس از تکان دادن، شیکر را باز کنید و با استفاده از صافی مخصوص (استرینر)، مایع داخل شیکر را درون لیوان بریزید. این مرحله برای جدا کردن یخ یا تکه‌های بزرگ از نوشیدنی نهایی است. بعد از ریختن نوشیدنی در لیوان، می‌توانید با استفاده از برش‌های میوه یا برگ نعناع آن را تزئین کنید و آماده سرو شود.
source: قیمت شیکر کوکتل استیل
۰ ۰