آرشیو آذر ماه 1399

خريد و فروش انواع قهوه ساز , اسپرسو ساز , ميكس قهوه , دانه قهوه , بلندر و مخلوط كن به صورت آنلاين در فروشگاه اينترنتي تجهيزات كافي شاپ قهوه دات كام

فيلتر قهوه چيست

در زمان خريد قهوه ساز هاي دمي و قهوه ساز هاي نسل سوم متوجه مي شويد كه اكثر آنها داراي فيلتر هستند. و يا بسياري از افراد براين باورند كه فيلترهاي اين قهوه ساز ها بر روي طعم قهوه تاثير مي گذارند. به همين دليل از خريد آنها صرف نظر مي كنند.

انواع فيلترهاي قهوه ساز

از آنجايي كه قهوه ساز هاي دمي و نسل سومي از تنوع زيادي برخوردار هستند، درنتيجه فيلترهاي آنها هم متنوع مي باشند. اما به طور كلي فيلتر هاي قهوه ساز به سه دسته زير دسته بندي مي شوند:

  • فيلترهاي كاغذي
  • فيلترهاي پارچه اي
  • فيلترهاي فلزي

هركدام از اين فيلتر ها مخصوص يك نوع از قهوه ساز مي باشند.

همانطور كه از نام اين فيلترها پيدا است، فيلتر قهوه كاغذي از جنس كاغذ بوده و اكثرا با چوب درختان ساخته مي شوند. درختاني مانند: بامبو، كاج، صنوبر، موز، … .

البته هستند فيلترهاي كاغذي كه از بازيافت كاغذي هاي باطله درست مي شوند، اما كيفيت فيلترهايي كه از جنس چوب درختان مي باشند، بسيار بهتر است.

نوع ديگر فيلترهاي قهوه ساز، فيلترهاي پارچه اي مي باشند. اين فيلترها يك مزيت فوق العاده خوب درمقايسه با فيلتر هاي كاغذي دارند. و آن اين است كه دوست دار محيط زيست هستند.

يعني يكبار مصرف نبوده و مي توان آنها را شست و دوباره استفاده كرد. با اين كار هم در هزينه خود صرفه جويي كرديد و هم به طبيعت كمك كرده ايد.

فيلترهاي فلزي نمونه اي ديگر از فيلترهاي قهوه ساز هستند كه كاملا متفاوت از دو نوع قبلي مي باشند. فيلترهاي فلزي نه در طعم قهوه تاثير مي گذارند و نه روغن قهوه را مي گيرند.

بلكه تنها كاري كه مي كنند اين است كه اجازه نمي دهند پودر قهوه در قهوه نهايي باقي بمانند. از اين لحاظ شبيه با قهوه هايي هستند كه به وسيله قهوه سازهاي برقي آماده مي شوند.

source: فيلتر قهوه چيست

قهوه سرد و قهوه گرم

شايد اگر تا چندين سال اخير از ورود و خريد قهوه سرد به بازار صحبت مي كرديم، همه افراد به ياد يك نوشيدني بدون مزه كه هيچ شباهتي با قهوه ندارد مي افتادند. اما امروزه اين موضوع كاملا برعكس شده است.

زيرا علاوه بر رشد صنعت قهوه كه نوشيدني هاي جديد قهوه را به همراه داشت، قهوه دوستان نمي توانستند در روزهاي گرم از نوشيدن، نوشيدني محبوبشان دست بكشند.

پس تصميم گرفتند به جاي استفاده از قهوه گرم از قهوه سرد استفاده كنند. اما همچنان هستند افرادي كه تا به حال قهوه سرد را امتحان نكردند و فكر ميكنند قهوه سرد داراي طعم آب سرد است و از امتحان كردنش امتناع مي كنند.

نكته اي كه لازم به ذكر است براي درست كردن قهوه سرد هم، نيازي به قهوه ساز مخصوص نداريم و به راحتي با قهوه سازهايي كه داريم مي توانيم قهوه سرد را آماده كنيم.

قهوه سرد از لحاظ طعم بسيار شفاف و شيرين و از نظر عطر و بو بسيار خوش عطر است.

اما الي ترين تفاوت قهوه گرم و قهوه سرد در مدت زمان عصاره گيري قهوه مي باشد. براي درست كردن قهوه گرم از آب داغ استفاده مي كنيم، درنتيجه در كمتر از چند دقيقه قهوه ما آماده مي شود.

اما براي درست كردن قهوه سرد به زماني بين ۲۴-۱۲ ساعت نياز داريم. كه همين مورد باعث مي شود قهوه داراي طعم قوي تري داشته باشد. نكته جالبي كه وجود دارد قهوه سرد تلخي كمتري دارد. به همين دليل طعم واقعي قهوه بهتر احساس مي شود.

همچنين قهوه سرد در مقايسه با قهوه گرم داراي كافئين بيشتري مي باشد. زيرا قهوه در مدت زمان بسيار بيشتري در مجاورت با آب قرار دارد.

source: قهوه سرد و قهوه گرم

خريد ايروپرس

با گسترش موج سوم قهوه در دنيا، بلافاصله خريد قهوه ساز متفاوت و جديد نسل سوم هم افزايش يافت. يكي از پرطرفدار ترين و جديد ترينِ اين قهوه ساز ها، قهوه ساز ايروپرس (Aeropress)  است.

زيرا هم كار كردن با آن بسيار راحت است و هم به لوازم جانبي قهوه، نيازي ندارد.

ايروپرس از دو سيلندر يا پيستون با ابعاد كوچك و بزرگ تر تشكيل شده است. سيلندر كوچكتر در درون سيلندر بزرگتر قرار مي گيرد. همچنين درانتهاي سيلندر بزرگ تر، فيلتر مخصوص قهوه ساز ايروپرس قرار دارد. به همراه اين قهوه ساز يك قاشق هم هست كه براي تركيب كردن بهتر قهوه با آب استفاده مي شود.

براي دم كردن قهوه با ايروپرس در اولين قدم دانه قهوه مورد دلخواه خود را با آسياب قهوه، آسياب كنيد. آسياب كردن قهوه قبل از درست كردن قهوه، طعم قهوه را خيلي تازه نگه مي دارد، و عطر بي نظيري در فضا پخش مي كند. درضمن قهوه را با درجه متوسط رو به نرمي آسياب كنيد.

در قدم بعدي ايروپرس را بر روي فنجان مورد نظر گذاشته و فيلتر قهوه ساز ايروپرس را در انتهاي پيستون بزرگتر قرار دهيد. سپس قهوه آسياب شده را بر روي آن بريزيد. بعد از اضافه كردن پودر قهوه، آب جوشي كه از جوشيدن آن ۱ دقيقه گذشته و دماي آن كمي كاهش پيدا كرده است را به قهوه ها اضافه كنيد.

آب را تا انتهاي پيستون ريخته و با قاشق همراهِ قهوه ساز، قهوه هاي آسياب شده را كه در آب غوطه ور شده اند را هم زده تا خوب تركيب شوند.

در قدم آخر، پيستون كوچكتر را بر روي پيستون بزرگتر قرار داده و به سمت پايين فشار مي دهيد. با اين كار قهوه اي بسيار خوشمزه به درون فنجان ريخته مي شود. حالا شما مي توانيد قهوه خود را نوش جان كنيد.

source: خريد ايروپرس

قهوه اندونزي

اگر به ليست برترين خريد دانه قهوه نگاه كنيد، حتما با نام قهوه اندونزي برخورد ميكنيد. اندونزي چهارمين كشور صادر كننده قهوه در جهان مي باشد.

كشور اندونزي چندين نوع دانه قهوه پرورش مي دهد كه مهمترين قهوه هاي آن شامل: عربيكا ۲۵%، روبستا ۷۵% و كافي لواك (kopi luwak) هستند.

كافي لوك نوع قهوه اي است كه ميوه آن توسط حيواني به نام palm civit خورده مي شود و هسته آن را دفع مي كند. و هسته دفع شده ميوه قهوه را برشته كرده و به بازار عرضه مي كنند.

نكته جالب ديگر در مورد قهوه اندونزي اين است كه هر منطقه يا جزيره، قهوه اي با عطم متفاوت توليد مي كند. اين بدين معنا است كه اگر چه نوع قهوه اي كه توليد مي شود، روبستا يا عربيكا است اما هر جزيره از لحاظ طعمي با جزيره ديگر متفاوت مي باشد.

همين موضوع باعث شده كيفيت قهوه اندونزي با قهوه هاي ديگر به خصوص قهوه ويتنام پايين تر باشد. زيرا توليد كنندگان قهوه اندونزي، در مزارع كوچك، قهوه پرورش مي دهند. اين كار باعث شده اندونزي متنوع ترين دانه هاي قهوه را توليد كند.

خريد قهوه ساز

نبود مزارع بزرگ و يكپارچه باعث به وجود آمدن مشكلاتي درباره نگهداري، توليد، ظرفيت، … مي شود. خوش بختانه اين مشكل درحال برطرف شدن مي باشد.

وليكن به صورت كلي قهوه اندونزي داراي اسيديته كم، بادي زياد و عطري تقريبا شيرين با رايحه هاي متفاوت است. قهوه اندونزي را مي توان هم به صورت تركيبي و هم به صورت جداگانه استفاده كرد.

بهترين جزاير كشت قهوه در اندونزي عبارتند از: سوماترا، جاوا،ولاوسي، پاپوآ

source: قهوه اندونزي