کتری گردن غازی با دهانه بلند و باریک و دستههای ارگونومیک، یک ترکیب زیبایی از خطوط و منحنیها ارائه میدهد. طراحی کتل قهوه معمولاً به شکلی کلاسیک یا مدرن در دسترس است که با سایر قطعات آشپزخانه هماهنگی زیبایی ایجاد میکند. این کتل ها به صورت وسیعی در بازار به رنگها و طرحهای مختلف در دسترس هستند، از جمله رنگهای فلزی مات، طلایی، نقرهای، یا حتی رنگهای زنده و پرجنب وجوشی که میتوانند با دکوراسیون آشپزخانه شما هماهنگ شوند.
کتریهای چای در طرحها و رنگهای متنوعی در دسترس هستند و میتوانند به دکوراسیون آشپزخانهها جلوه خاصی بدهند. برخی از کتریهای چای دارای طرحهای سنتی و کلاسیک هستند، در حالی که برخی دیگر طراحیهای مدرنتر و خلاقانهتری دارند. کتل گردن غازی قهوه به گونهای طراحی شدهاند که آب را سریع و به طور یکنواخت گرم کنند.
برخی از کتل های قهوه دارای المنتهای گرمایشی قوی هستند که زمان جوشیدن آب را نیز کمتر هم می کنند. و به این ترتیب فرآیند دم کردن قهوه سریعتر می شود. زمان تقریبی به جوش آمدن آب در کتری گردن غازی 3 تا 5 دقیقه می باشد. کتریهای چای نیز معمولاً دارای المنتهای گرمایشی قوی هستند، اما زمان جوشیدن آب در آنها ممکن است کمی بیشتر از کتری های قهوه باشد، به ویژه اگر ظرفیت بیشتری داشته باشند. (برای خرید ترازو قهوه تایم مور کلیک کنید).
برخی از کتریهای چای سنتیتر که روی اجاق گاز استفاده میشوند، ممکن است زمان بیشتری برای جوشاندن آب نیاز داشته باشند. زمان به جوش آمدن آب در کتری چای بستگی به چندین عامل دارد، از جمله ظرفیت کتری، منبع حرارت، دمای اولیه آب، و جنس کتری. با این حال، میتوان زمان تقریبی به جوش آمدن آب بین 3 تا 15 دقیقه است.
قابلیت کنترل دما در کتری قهوه یک ویژگی مهم است که به شما امکان میدهد دمای دقیق آب را تنظیم و حفظ کنید. این قابلیت به ویژه در تهیه قهوه های دستی و تخصصی بسیار اهمیت دارد. زیرا دمای خیلی پایین ممکن است منجر به استخراج ناکافی شود و دمای خیلی بالا ممکن است باعث استخراج بیش از حد و تلخی قهوه شود. بسیاری از کتل ها با قابلیت کنترل دما، دارای نمایشگر دیجیتال و تنظیمات سادهای هستند که استفاده از آنها را راحت میکند. مانند انواع کتل قهوه تایم مور.
کتری های چای معمولا قابلیت کنترل دما ندارند و هدف اصلی آنها جوشاندن آب است. با این حال، برخی از کتری های چای جدید دارای تنظیمات دما هستند که به کاربر اجازه میدهد دمای آب را برای دم کردن انواع مختلف چای (مانند چای سبز، چای سیاه، یا چای سفید) تنظیم کند.
source: شکل کتل قهوه و کتری چایی
کتریهای چای در طرحها و رنگهای متنوعی در دسترس هستند و میتوانند به دکوراسیون آشپزخانهها جلوه خاصی بدهند. برخی از کتریهای چای دارای طرحهای سنتی و کلاسیک هستند، در حالی که برخی دیگر طراحیهای مدرنتر و خلاقانهتری دارند. کتل گردن غازی قهوه به گونهای طراحی شدهاند که آب را سریع و به طور یکنواخت گرم کنند.
برخی از کتل های قهوه دارای المنتهای گرمایشی قوی هستند که زمان جوشیدن آب را نیز کمتر هم می کنند. و به این ترتیب فرآیند دم کردن قهوه سریعتر می شود. زمان تقریبی به جوش آمدن آب در کتری گردن غازی 3 تا 5 دقیقه می باشد. کتریهای چای نیز معمولاً دارای المنتهای گرمایشی قوی هستند، اما زمان جوشیدن آب در آنها ممکن است کمی بیشتر از کتری های قهوه باشد، به ویژه اگر ظرفیت بیشتری داشته باشند. (برای خرید ترازو قهوه تایم مور کلیک کنید).
برخی از کتریهای چای سنتیتر که روی اجاق گاز استفاده میشوند، ممکن است زمان بیشتری برای جوشاندن آب نیاز داشته باشند. زمان به جوش آمدن آب در کتری چای بستگی به چندین عامل دارد، از جمله ظرفیت کتری، منبع حرارت، دمای اولیه آب، و جنس کتری. با این حال، میتوان زمان تقریبی به جوش آمدن آب بین 3 تا 15 دقیقه است.
قابلیت کنترل دما در کتری قهوه یک ویژگی مهم است که به شما امکان میدهد دمای دقیق آب را تنظیم و حفظ کنید. این قابلیت به ویژه در تهیه قهوه های دستی و تخصصی بسیار اهمیت دارد. زیرا دمای خیلی پایین ممکن است منجر به استخراج ناکافی شود و دمای خیلی بالا ممکن است باعث استخراج بیش از حد و تلخی قهوه شود. بسیاری از کتل ها با قابلیت کنترل دما، دارای نمایشگر دیجیتال و تنظیمات سادهای هستند که استفاده از آنها را راحت میکند. مانند انواع کتل قهوه تایم مور.
کتری های چای معمولا قابلیت کنترل دما ندارند و هدف اصلی آنها جوشاندن آب است. با این حال، برخی از کتری های چای جدید دارای تنظیمات دما هستند که به کاربر اجازه میدهد دمای آب را برای دم کردن انواع مختلف چای (مانند چای سبز، چای سیاه، یا چای سفید) تنظیم کند.
source: شکل کتل قهوه و کتری چایی
- شنبه ۰۱ دی ۰۳ | ۱۲:۴۷
- ۴ بازديد
- ۰ نظر